Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g3.1g4.6kcal0.6g0g0.3g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g30kcal2g3g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal1g1.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g166kcal11.1g16.7g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444