Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.6g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g24kcal1.8g2.4g0.8g0g
Valittu annoskoko9g12kcal0.9g1.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g132kcal9.8g13g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517