Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Korppujauho 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g46kcal2.6g1.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko9g23kcal1.3g0.9g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.7g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g248kcal14.1g9.8g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234