Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijanakki, hälsans kök1.8g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g17kcal0.8g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g91kcal4.4g9.9g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794