Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1.7g1.7kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistettu 1.2g6.4kcal0.2g0g0.6g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.8g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemi laimennettu 1.6g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemi laimennettu 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g41kcal0.4g0g4g0g
Valittu annoskoko9g21kcal0.2g0g2g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.1g0g1g0g
Arvot/100g100g225kcal2.2g0g21.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804