Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g2.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g7kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.2g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511