Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g8.6g12kcal1.5g0.2g0.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g29kcal3g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko9g15kcal1.5g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.8g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g159kcal16.5g2.2g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679