Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g1.3g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.4g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal2.2g3.2g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030