Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)2.4g3kcal0.1g0.7g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.8g2.5kcal0.2g0.1g0.1g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1.5g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal1.6g1.8g1g0g
Valittu annoskoko9g12kcal0.8g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal8.6g9.7g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887