Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.7g4.4kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g18kcal0g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko9g9kcal0g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal0g9.9g5.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498