Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.7g1.6kcal0.4g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g2.5g14kcal0.3g0.9g0.9g0g
Semper mangoa soseena2.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g37kcal1.4g3.4g1.8g0g
Valittu annoskoko9g18kcal0.7g1.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g0.9g0.5g0g
Arvot/100g100g200kcal7.6g18.5g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658