Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g12kcal0.8g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g6kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.3g5.4g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686