Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g1.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Siirappi, tumma1.2g4kcal0g0.9g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.2g9kcal0g0g1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.7g13kcal0.1g3g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g63kcal0.4g10.4g2g0.2g
Valittu annoskoko9g32kcal0.2g5.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.1g2.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g342kcal2.2g56.5g10.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349