BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee4.7g4.8kcal1.1g0g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g19kcal2.4g0.2g1g0g
Valittu annoskoko9g10kcal1.2g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.6g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g104kcal13.2g1.1g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517