Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 7.1g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Sokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal0g4.6g0g0.2g
Valittu annoskoko9g10kcal0g2.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g108kcal0g24.7g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878