Kikhernemuhennos

Silppua valkosipuli ja chili, kuullota oliiviöljyssä kunnes pehmenneet ja maut irronneet.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää purkillinen kikherneitä, raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista sen jälkeen sekaan sitruunan mehu.

Hauduta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.

Survo muutama kikherne kattilan seinää vasten ja sekoita "tahnamaiseksi" ja anna hautua vielä muutama minuutti.

Tarjoile vaikka paistetun kanan kylkiäisenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Zipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle6.3g8.1kcal0.4g1.3g0.2g0.3g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 1.9g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal0.8g2.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko9g11kcal0.4g1.4g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g120kcal4.3g15.1g4.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218503