Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 7.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g6kcal0g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko9g3kcal0g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g35kcal0g7.6g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041