Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kadett juustoraaste (Arla)0.9g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal1.2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.6g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal6.5g3.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089