Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1.7g4.8kcal0.1g0.5g0.3g0.1g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.1g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g33kcal1.8g1g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g16kcal0.9g0.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g172kcal9.5g5.3g11.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574