Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio4.4g2.9kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mansikka 3.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal1g1g0g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.5g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g55kcal5.4g5.4g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191