Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 5.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g0.9g1.7kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0.8g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.4g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal4.3g6.4g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154