Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g18kcal0.6g3g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.3g1.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g97kcal3.3g16.3g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874