TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g5.5g7.1kcal1.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal2.8g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal1.4g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g121kcal14.9g6.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808