Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Etikkakurkku 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g13kcal0.2g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko9g6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g69kcal1.1g12g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580