Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2.6g18kcal0g0g2g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.2g1.8kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g71kcal0.6g0.4g7.4g0g
Valittu annoskoko9g35kcal0.3g0.2g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.2g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g377kcal3.2g2.1g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880