Kesäkurpitsapasta

Raasta kuoritusta kesäkurpitsasta ohuita suikaleita esim.

perunankuorimaveisellä.

Siemenet ja keskusta kannattaa jättää pois.

Laita kattilaan pari rkl. oliiviöljyä ja kesäkurpitsasuikaleet, mustapippuria ja suolaa.

Kuumenna ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Runnakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g30kcal0g0.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal0g0.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g162kcal0g2.1g17g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193227