Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1.6g5.1kcal0.8g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal1.6g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko10g11kcal0.8g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal8.4g7.4g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466