Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 1.8g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0.2g
Vehnälese 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g47kcal2.6g0.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko9g24kcal1.3g0.4g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.7g0.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g250kcal13.8g4.3g19.1g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855