Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1.6g3kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.4g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal0.8g0.6g1g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal4.2g3.2g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333