Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot1.6g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g40kcal3.4g0g3g0g
Valittu annoskoko9g20kcal1.7g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.9g0g0.8g0g
Arvot/100g100g211kcal18.1g0g16g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973