Chili con carne

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputtu sipuli, pienitty paprika ja raastettu porkkana.

Lisää tilkka vettä, tomaattimurska ja loput ainekset.

Mausta suolalla, chilikastikkeella, mustapippurilla, chilijauheella ja yrttimausteilla mielesi mukaiseksi.

Tarjoile hyvän täysjyväleivän, villiriisiseoksen tai nachojen kanssa.

Koristele annos miedoilla pepperoneilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattimurska (Eldorado), annos 400g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maissi (makea), Rainbow0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g1.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pepperoni, mieto kokonainen ((eldorado)), annos 55g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Makea chilikastike rainbow0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal1g1g0.4g0g
Valittu annoskoko9g7kcal0.5g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal5.3g5.3g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145614