Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g2.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu 1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g8kcal0.4g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.1g4.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364