Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal0.6g0.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko9g6kcal0.3g0.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal3.2g4.3g4.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139