Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Paistijauheliha 10%2.3g4kcal0.5g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1.2g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.6g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g82kcal6.4g7.4g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631