Kurpitsakeitto, nam

Kuori sipuli, ruskista rasvassa, lisää muut pilkotut kasvikset, kurpitsa ja omena perattuna ja porkkana kuorittuna sekä mausteet.

Työntele noin 5 min ja lisää vesi ja liemikuutiot.

(Paksumpi keitto= litra vettä ja 2 liemikuutiota, on myös kuutiota kevyempi :) . Anna kiehua 20 min. Soseuta.

Mausteita voi vaihdella oman maun mukaan - esim.

inkivääri ja chili sopivat.

Keiton voin myös siivilöidä, jos haluaa oikein tasaista.

Ja sen päälle voi ripotella raejuustoa tai vaikka mantelirouhetta...

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2435 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g3kcal0g0g0g0g
Valittu annoskoko10g2kcal0g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0g0g0g
Arvot/100g100g18kcal0g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195399