Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1.2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal6.4g2.1g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213