Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g3.3g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal1.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko9g7kcal0.8g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g72kcal8.5g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855