Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mungpapu, Risenta2.1g6kcal0.5g0.8g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1g2g0g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.5g1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.5g0g0g
Arvot/100g100g77kcal5.2g10.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344