Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.2g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g7kcal0g1g0g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g37kcal0g5.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193