Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 8.7g11kcal1.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal3.6g0g1.6g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.8g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.9g0g0.4g0g
Arvot/100g100g164kcal18.9g0g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200