Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Flora Vanilla 12%1g2kcal0g0.2g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.8g4.7kcal0.1g0.5g0.3g0g
Mustikka metsä- 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g61kcal1.2g7.4g3g0.2g
Valittu annoskoko10g31kcal0.6g3.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.3g1.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g322kcal6.3g38.9g15.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288197