Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Flora culinesse0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0g1.2g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g79kcal0g6.3g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026