Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5.3g6.6kcal1.1g0g0.2g0g
Valio Viola Mustapekka 100g1.2g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal2.4g0.4g2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.2g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g159kcal12.5g2.1g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474