Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3.4g3.8kcal0.7g0g0.1g0g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.9g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko10g11kcal1g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g114kcal10.3g2.1g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085