Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.4g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal2.1g4.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564