Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.3g7.2kcal0.8g0g0.4g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Polar5 (Valoi), annos 100g1.3g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal3g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.5g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.8g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g145kcal15.6g3.1g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353