Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal2g4.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g19kcal1g2.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g197kcal10.4g24g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118