Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 4.6g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal0.8g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal4.1g9.3g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707