Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 4.4g2kcal0g0.4g0g0.1g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g26kcal0.2g3.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.1g1.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g136kcal1g19.6g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191