Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, Pirkka0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal1.6g1.2g2.2g1g
Valittu annoskoko10g17kcal0.8g0.6g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g167kcal8.1g6.1g11.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458